Aina-Vy1

Attefallshus Aina

En hel liten bostad med loft, badrum, kök, soffhörn och plats för förvaring. Passar för permanent uthyrning exempelvis till en student. Aina är ett rymligt hus som uppfyller alla krav för ett permanent extra boende plus att det finns ett loft. Aina kan förlängas till 30 kvm eller kan anpassas efter önskemål och specifika behov. Harriet är en variant på Aina med samma planlösning men med mindre fönster.

Ladda ner 3D-modellen (BIMx) och för att uppleva och utforska huset. Köp byggsats till Aina eller endast ritningar. Valfrihet och öppenhet är våra ledord, därför finns det en komplett materialförteckning för Aina att ladda ner HÄR

FAKTA

Stomalternativ: 145/120 mm
Boyta: 20,2/21,5 kvm
Byggyta: 25 kvm
Loft: Ja,
Takvinkel: 10 grader
Storlek (lxbxh):6,8x3,6x3,8m
Godkänd som komplementbostadhus

Lilla paketet
Samma pris oavsett stomme och snözon
14 900 kr

RITNINGAR

Mellanpaketet
Pris från:
42 500 kr

RITNINGAR

PRECUT-STOMME

Stora Paketet
Pris från:
97 900 kr

RITNINGAR

PRECUT-STOMME

BYGGSATS

En modern digital arbetsprocess medför att det finns utförliga handlingar och presentationsmaterial till varje hus. Tydliga ritningar och omfattande materialbeskrivningar beskriver hur huset ska byggas. Att anlita hantverkare har därför aldrig varit lättare.

Förutom alla de handlingar som ni erhåller när ni köper ritningspaketet från oss finns virtuella 3D-modeller på varje hus att utforska. Ladda ner 3D-modellen och upplev varje hus virtuellt – som på riktigt alltså!

Se demofilm – klicka här » 

Läs mer om hur du utforskar 3D-modellerna (BIMx) på din telefon eller surfplatta

 

Testimonial 1
3D på stomme