Attefallshus Carl-Axel

Gästhus som rymmer pentry, dusch,  dubbelsäng och walk-­in-­closet.

Carl-Axel är det perfekta gästhuset med väldigt trevligt och smart planlösning. Alla våra hus levereras som byggsatser med tydliga monteringsanvisningar. Bygg själv eller låt en snickare snabbt och effektivt montera huset. Du kan därmed skräddarsy huset precis som du vill ha det, kanske måla huset vitt istället för brunt och välja vitmålade gipsväggar istället panel som det är på bilderna. Huset på bilden är inte anpassat för permanent boende.

Materialet som behövs för att bygga och inreda huset är redan mängdberäknat. Vi delar gärna med oss av denna informaton listan för Carl-Axel kan du därför ladda ned HÄR.

FAKTA

Stomalternativ: 145/120 mm
Boyta: 20,2/21,5 kvm
Byggyta: 25 kvm
Loft: Nej
Takvinkel: 14 grader
Storlek (lxbxh):6,4x3,9x3,65m

Lilla paketet
Samma pris oavsett stomme och snözon
14 900 kr

RITNINGAR

Mellanpaketet
Pris från:
42 500kr

RITNINGAR

PRECUT-STOMME

Stora Paketet
Pris från:
93 900 kr

RITNINGAR

PRECUT-STOMME

BYGGSATS

En modern digital arbetsprocess medför att det finns utförliga handlingar och presentationsmaterial till varje hus. Tydliga ritningar och omfattande materialbeskrivningar beskriver hur huset ska byggas. Att anlita hantverkare har därför aldrig varit lättare.

Förutom alla de handlingar som ni erhåller när ni köper ritningspaketet från oss finns virtuella 3D-modeller på varje hus att utforska. Ladda ner 3D-modellen och upplev varje hus virtuellt – som på riktigt alltså!

Se demofilm – klicka här » 

Läs mer om hur du utforskar 3D-modellerna (BIMx) på din telefon eller surfplatta

 

Testimonial 1
3D på stomme