Gästhus Marianne

Marianne

Marianne är ett långsmalt fritidshus som också passar mycket bra som ett kompletterande gästhus. Den smala formen gör att huset upplevs stort och öppet eftersom ljuset når långt in i alla rum och naturen utanför är nära var i huset du än befinner dig. Alla rum har utgång till ett trädäck där uteplatser med och utan skydd i form av pergola, soltak kan anordnas.  En pergola ramar in uteplatsen, komplettera gärna med lösa segel/soltak och låt växter klättra i saaljéerna så skapas en privat sfär framför huset. Den långsmala formen är lätt att passa in på en tomt som kanske redan är bebyggd med ett större hus, samtidigt kan båda husen ges privata uteplatser eller varför inte en gemensam innergård med ytor för samvaro. Materiallista HÄR

FAKTA

Stomalternativ: 195/170/145 mm
Byggyta:  45 kvm (170 mm stomme)
Boarea:  35 kvm
Biarea: 1,6 kvm
Nockhöjd: 4,0 m 
Antal sovrum: 2
Storlek (lxbxh):12,85x3,5
Taklutning: 27°

Lilla paketet
Samma pris oavsett stomme och snözon
21 800 kr

RITNINGAR

Mellanpaketet
Pris från:
76 300 kr

RITNINGAR

PRECUT-STOMME

Stora Paketet
Pris från (145mm):
150 000 kr

RITNINGAR

PRECUT-STOMME

BYGGSATS

En modern digital arbetsprocess medför att det finns utförliga handlingar och presentationsmaterial till varje hus. Tydliga ritningar och omfattande materialbeskrivningar beskriver hur huset ska byggas. Att anlita hantverkare har därför aldrig varit lättare.

Förutom alla de handlingar som ni erhåller när ni köper ritningspaketet från oss finns virtuella 3D-modeller på varje hus att utforska. Ladda ner 3D-modellen och upplev varje hus virtuellt – som på riktigt alltså!

Se demofilm – klicka här » 

Läs mer om hur du utforskar 3D-modellerna (BIMx) på din telefon eller surfplatta

 

Testimonial 1
Produktblad

Ladda ned som PDF