Gästhuset Marie

Marie

Fritidshuset Marie är ett rymligt långsmalt hus med två sovrum. Den smala formen gör att huset upplevs stort och öppet eftersom ljuset når in i alla rum och naturen utanför är nära var i huset du än befinner dig.  Den långsmala formen är lätt att passa in på en tomt som kanske redan är bebyggd med ett större hus, samtidigt kan båda husen ges privata uteplatser eller varför inte en gemensam innergård med ytor för samvaro. Huset har stora fönsterdörrar ut till terassen, så när det är varmt kan alla dörrar stå öppna! De små fönstren är vädringsfönster så att luften kan röra sig igenom hela huset vilket också ger ljusinsläpp och möjlighet till trevliga utblickar. Köksinredningen har vi redovisat för att passa för enkel matlagning. Alla funktioner ryms såklart och det är fullt möjligt att komplettera med ytterligare en arbetsbänk i vinkel eller ställa ett vackert skåp för porslin mot väggen till hallen. Matbord och stolar kan ju flyttas närmre soffhörnan, det går att möblera till långbord för 10 personer. Centralt i husets allrum-köksdel kommer kaminen att sprida värme och vara huvudsaken i inredningen. Det är gott om förvaringsmöjligheter i hall med förvaringsloft och i sovrummen, plats för tvättmaskin och torktumlare. Med separat ingång ligger teknikrummet för placering av värmepanna-varmvattenberedare. Pergolan, är inte bygglovpliktig, kan göras grön med klätterväxter, den kan utökas till hela husets längd, den kan ha skärmväggar av ribbor. Med takribbor och segeltak över olika delar av pergolan så skapas ett spännande och flexibelt uterum framför huset. Och huset upplevs dessutom dubbelt så stort!

FAKTA

Stomalternativ: 195/170/145 mm
Byggyta: 50 kvm (170 mm stomme)
Boarea: 39 kvm
Biarea: 1,6 kvm
Byggnadshöjd: 3 m
Nockhöjd: 4,15 m
Antal sovrum: 2
Storlek (lxbxh):12,8x3,9
Taklutning: 27°

Lilla paketet
Samma pris oavsett stomme och snözon
49 000 kr

RITNINGAR

Mellanpaketet
Pris från (145mm):
78 500 kr

RITNINGAR

PRECUT-STOMME

Stora Paketet
Pris:
158 000 kr

RITNINGAR

PRECUT-STOMME

BYGGSATS

En modern digital arbetsprocess medför att det finns utförliga handlingar och presentationsmaterial till varje hus. Tydliga ritningar och omfattande materialbeskrivningar beskriver hur huset ska byggas. Att anlita hantverkare har därför aldrig varit lättare.

Förutom alla de handlingar som ni erhåller när ni köper ritningspaketet från oss finns virtuella 3D-modeller på varje hus att utforska. Ladda ner 3D-modellen och upplev varje hus virtuellt – som på riktigt alltså!

Se demofilm – klicka här » 

Läs mer om hur du utforskar 3D-modellerna (BIMx) på din telefon eller surfplatta

 

Testimonial 1