Göran Vy1

Attefallshus Göran

Göran är ett hus i modern stil med pulpettak. Göran är precis som Torbjörn en bra studentbostad eller det första egna boendet. Rummet rymmer stor bäddsoffa med tv-hörna och braskamin intill, skrivbord/matbord framför fönstret, såklart även ett kök och plats för tvättmaskin och torktumlare, två garderober samt 10 meter bokhylla!

Du upplever och bedömmer Göran bäst genom att utforska 3D-modellen som finns att ladda ner till varje modell. Materialet som behövs för att bygga och inreda huset är mängdberäknat. Vi är öppna med denna information och materiallistan för Göran kan du därför ladda ned HÄR. Slutligt pris beror på vilken snözon huset ska byggas i och valet av dimension på stomme.

FAKTA

Stomalternativ: 145/120 mm
Boyta: 19,7/20,2 kvm
Byggyta: 25 kvm
Loft: Ja
Takvinkel: 5 grader
Storlek (lxbxh):6,85x3,65x3,8
Godkänd som komplementbostadshus

Lilla paketet
Samma pris oavsett stomme och snözon
14 900 kr

RITNINGAR

Mellanpaketet
Pris från:
42 500 kr

RITNINGAR

PRECUT-STOMME

Stora Paketet
Pris från:
93 900 kr

RITNINGAR

PRECUT-STOMME

BYGGSATS

En modern digital arbetsprocess medför att det finns utförliga handlingar och presentationsmaterial till varje hus. Tydliga ritningar och omfattande materialbeskrivningar beskriver hur huset ska byggas. Att anlita hantverkare har därför aldrig varit lättare.

Förutom alla de handlingar som ni erhåller när ni köper ritningspaketet från oss finns virtuella 3D-modeller på varje hus att utforska. Ladda ner 3D-modellen och upplev varje hus virtuellt – som på riktigt alltså!

Se demofilm – klicka här » 

Läs mer om hur du utforskar 3D-modellerna (BIMx) på din telefon eller surfplatta

 

Testimonial 1
3D på stomme