Attefallshus Gunnar

Hus i funkisstil med pulpettak och med möjlighet till två loft. Passar bl.a som gästhus, atelje eller kontor. Kan anpassas så att det uppfyller byggkraven för ett permanent boende.

Ett modernt hus i stram stil som passar som ett extra boende till en villa med strama drag. Gunnar har pulpettak och stora fönsterpartier, är planerat för badrum, pentry, tvättstapel och förvaringsskåp - fullt tillgänglig planlösning

Det finns en komplett materialbeskrivning för huset gratis att ladda ner. Materialet som behövs för att bygga och inreda huset är mängdberäknat. Vi är transparenta med denna information och materiallistan för Gunnar kan du därför ladda ned HÄR. Pris på färdigkapad stomme och byggsats beror på snözon och val av dimension på stomme.

FAKTA

Stomalternativ: 145/120 mm
Boyta: 20,6/21,7 kvm
Byggyta: 25 kvm
Loft: Ja, 2 st
Takvinkel: 5 grader
Storlek (lxbxh):6,85x3,65x3,8

Lilla paketet
Samma pris oavsett stomme och snözon
14 900 kr

RITNINGAR

Mellanpaketet
Pris från:
42 500 kr

RITNINGAR

PRECUT-STOMME

Stora Paketet
Pris från:
93 900 kr

RITNINGAR

PRECUT-STOMME

BYGGSATS

En modern digital arbetsprocess medför att det finns utförliga handlingar och presentationsmaterial till varje hus. Tydliga ritningar och omfattande materialbeskrivningar beskriver hur huset ska byggas. Att anlita hantverkare har därför aldrig varit lättare.

Förutom alla de handlingar som ni erhåller när ni köper ritningspaketet från oss finns virtuella 3D-modeller på varje hus att utforska. Ladda ner 3D-modellen och upplev varje hus virtuellt – som på riktigt alltså!

Se demofilm – klicka här » 

Läs mer om hur du utforskar 3D-modellerna (BIMx) på din telefon eller surfplatta

 

Testimonial 1
3D på stomme