Harriet Vy1

Attefallshus Harriet

Harriet är en bostad för en student eller det egna första boendet. Det finns plast för stor soffa med tv-hörna och braskamin in, skrivbord/matbord framför fönstret. Kök och plats för tvättmaskin och torktumlare, två garderober samt 10 meter bokhylla! Badrummet i Harriet är väl tilltagit med stora avställningsytor. Ett stort loft med utkiksfönstret, 7 kvm för förvaring eller för en dubbelsäng. Runt om huset har vi planerat ett trädäck med uteplats i pergola och även ritat in en arbetsbänk och ett förvaringsskåp på fasaden.

Ladda ner 3D-modellen på Harriet så kan du utforska och uppleva Hariiet i detalj. Det finns också en materialförteckning på byggmaterialet till Harriet att ladda ner HÄR

FAKTA

Stomalternativ: 145/120 mm
Boyta: 20,6/21,7 kvm
Byggyta: 25 kvm
Loft: Ja, 2 st
Takvinkel: 5 grader
Storlek (lxbxh):6,85x3,65x3,8
Godkänd som komplementbostad

Lilla paketet
Samma pris oavsett stomme och snözon
14 900 kr

RITNINGAR

Mellanpaketet
Pris från:
44 900 kr

RITNINGAR

PRECUT-STOMME

Stora Paketet
Pris från:
97 900 kr

RITNINGAR

PRECUT-STOMME

BYGGSATS

En modern digital arbetsprocess medför att det finns utförliga handlingar och presentationsmaterial till varje hus. Tydliga ritningar och omfattande materialbeskrivningar beskriver hur huset ska byggas. Att anlita hantverkare har därför aldrig varit lättare.

Förutom alla de handlingar som ni erhåller när ni köper ritningspaketet från oss finns virtuella 3D-modeller på varje hus att utforska. Ladda ner 3D-modellen och upplev varje hus virtuellt – som på riktigt alltså!

Se demofilm – klicka här » 

Läs mer om hur du utforskar 3D-modellerna (BIMx) på din telefon eller surfplatta

 

Testimonial 1
3D på stomme