Helma Vy1 vit

Attefallshus Helma

Helma har stora loft med plats för sängar och förvaring. Fönsterpartier placerade över hörn ger stort ljusinsläpp. Vill ni ändra och göra anpassningar så att Helma blir den perfekta ateljén? Kontakta oss och beskriv vilka ändringar ni önskar så återkommer vi med offert.

Kan inte köpas nyckelfärdigt. Däremot är det möjligt att köpa Helma enbart som ritning eller tillsammans med en färdigkapad stomme, och dessutom som byggsats för att bygga själv eller med hjälp av snickare. Bättre än nyckelfärdigt eftersom du kan påverka husets innehåll. Ekonomiskt är det också en vinst, att låta snickare bygga efter ritning med byggsats ger 30-40% lägre slutpris än nyckelfärdigt.

En faktisk materiallista med hur mycket material som går åt att bygga Helma och som dessutom är prissatt finner du HÄR.

FAKTA

Stomalternativ: 145/120 mm
Boyta: 19,8/21,3 kvm
Byggyta: 25 kvm
Loft: Ja 2st
Takvinkel: 7 grader
Storlek (lxbxh):6,1x4,1x3,8m

Lilla paketet
Samma pris oavsett stomme och snözon
14 900 kr

RITNINGAR

Mellanpaketet
Pris från:
42 500 kr

RITNINGAR

PRECUT-STOMME

Stora Paketet
Pris från:
93 900 kr

RITNINGAR

PRECUT-STOMME

BYGGSATS

En modern digital arbetsprocess medför att det finns utförliga handlingar och presentationsmaterial till varje hus. Tydliga ritningar och omfattande materialbeskrivningar beskriver hur huset ska byggas. Att anlita hantverkare har därför aldrig varit lättare.

Förutom alla de handlingar som ni erhåller när ni köper ritningspaketet från oss finns virtuella 3D-modeller på varje hus att utforska. Ladda ner 3D-modellen och upplev varje hus virtuellt – som på riktigt alltså!

Se demofilm – klicka här » 

Läs mer om hur du utforskar 3D-modellerna (BIMx) på din telefon eller surfplatta

 

Testimonial 1
3D på stomme