Stuga Helena

Helena

Helena passar mycket bra som ett mindre fritidshus eller som ett gästhus. Kökets fönsterpardörrar ger rummet en öppen karaktär - det är nära till uteplatsen och kökets rumsligt fortsätter ut på terassen, där man kan komplettera med ett utekök och matplats under pergolans ribbtak. Matplatsen mellan kök och allrum föreslås till ett barbord med pallar. Med ett fällbart barbord och stapelbara/ihopfällbara pallar som hängs upp på väggen nyttjas huset smart – compact living. Fler smarta funktioner i detta lilla hus är loftet som är halva husets yta. På loftet ryms dubbelsäng och från den ser man ut genom det väl placerade långsmala fönstret. Utmed övriga väggar på loftet föreslår vi att fasta skåp byggs. Det blir gott om förvaring för kläder och saker. Vid entrén har vi illustrerat två förrådsskåp på var sida om ytterdörren, som med skärmtaket bilder en vindskyddad ingång till huset. Kaminen är centralt placerad i huset för att kunna ge värme och trevnad. Allrummets soffhörn blir en självklar plats för att njuta brasan, titta på tv eller njuta av livet och naturen utanför de stora fönstren.

FAKTA

Stomalternativ: 195/170/145 mm
Byggyta: 30 kvm
Boarea: 23,3 kvm + loft 11,5 kvm
Byggnadshöjd: 3,6 m
Nockhöjd: 4,45 m
Storlek (lxbxh):8,23 x 3,65
Taklutning: 25°

Lilla paketet
Samma pris oavsett stomme och snözon
18 800 kr

RITNINGAR

Mellanpaketet
Pris från (145mm):
58.000 kr

RITNINGAR

PRECUT-STOMME

Stora Paketet
Pris från:
122.000 kr

RITNINGAR

PRECUT-STOMME

BYGGSATS

En modern digital arbetsprocess medför att det finns utförliga handlingar och presentationsmaterial till varje hus. Tydliga ritningar och omfattande materialbeskrivningar beskriver hur huset ska byggas. Att anlita hantverkare har därför aldrig varit lättare.

Förutom alla de handlingar som ni erhåller när ni köper ritningspaketet från oss finns virtuella 3D-modeller på varje hus att utforska. Ladda ner 3D-modellen och upplev varje hus virtuellt – som på riktigt alltså!

Se demofilm – klicka här » 

Läs mer om hur du utforskar 3D-modellerna (BIMx) på din telefon eller surfplatta

 

Testimonial 1