Attefallshus Kertsin

Kerstin

Kerstin utgår från GÖRAN men har fått ett litet sovrum. Sovrummet kan rymma en 120 säng plus garderober. Sovrummet är högt i tak och ovanför sängen kan en 90-säng eller ett förvaringsloft inredas.

Om du istället vill ha et rejält arbetsrum, kan loftsängen vara din fasta sovplats och golvytan nyttjas till arbetsplats, med skrivbord, hyllor och hurts inunder sängen. Det extra rummet blir ett kombinerat sov- och arbetsrum.
Allrummet med kök kan möbleras med matplats och kamin och soffhörna. Utgång till uteplatsen i pergolan ger huset en extra dimension och ökar upplevelsen av att huset är stort. Spartrappan till loftet är en inredningsidé som är valfri, den är sittmöbel, hylla och trappa allt i ett men det kan gå lika bra att ha en väggfast stege till loftet, vilket ju tar mindre golvyta i anspråk. Loftet ovanför hall och badrum fungerar utmärkt som sovloft för dig eller en gäst.

Kerstin uppfyller alla krav för de nya komplementbostadshusen på 30 kvm. Alla våra hus går att förändra och justera efter din tomt och dina behov. Vi ritar om, ritar nytt i samspråk med dig för bästa lösningen.

Alla hus kan kostnadsfritt spegelvändas.

FAKTA

KOMPLEMENTBOSTADSHUS

Stomalternativ: 170/145/120
Byggyta: 30 kvm
Boarea: 24 kvm + loft 6,5 kvm
Byggnadshöjd: 4 m
Nockhöjd: 4 m
Storlek (lxb):8,2x3,65
Taklutning: 5 grader

Lilla paketet
Samma pris oavsett stomme och snözon
18 800 kr

RITNINGAR

Mellanpaketet
Pris från (145mm):
54 000 kr

RITNINGAR

PRECUT-STOMME

Stora Paketet
Pris från (145mm):
116 000 kr

RITNINGAR

PRECUT-STOMME

BYGGSATS

En modern digital arbetsprocess medför att det finns utförliga handlingar och presentationsmaterial till varje hus. Tydliga ritningar och omfattande materialbeskrivningar beskriver hur huset ska byggas. Att anlita hantverkare har därför aldrig varit lättare.

Förutom alla de handlingar som ni erhåller när ni köper ritningspaketet från oss finns virtuella 3D-modeller på varje hus att utforska. Ladda ner 3D-modellen och upplev varje hus virtuellt – som på riktigt alltså!

Se demofilm – klicka här » 

Läs mer om hur du utforskar 3D-modellerna (BIMx) på din telefon eller surfplatta

 

Testimonial 1