Knut Vy4

Attefallshus Knut

Knut är en större stuga med sadeltak. Det finns ett litet loft möjligt att sova på men framförallt passar Knut som gästhus, lusthus eller festlokal. De tre dubbeldörrarna ger stugan en öppen karaktär, så inbjudande att duka upp i rummet och sitta till bords med öppna dörrar ut mot naturen.  Saknar ni något? Skulle ni vilja anpassa huset? Kontakta oss för en fri offert.

Vill ni vet vad Knut kostar att bygga? Ladda i så fall ner vår materiallista som listar hur mycket material det går åt för att bygga Knut men också hur mycket materialet skulle kosta i inköp. Materiallista laddar du ner HÄR

FAKTA

Stomalternativ: 145/120 mm
Boyta: 20,3/21,5 kvm
Byggyta: 25 kvm
Loft: Ja
Takvinkel: 27 grader
Storlek (lxbxh):6,5x3,85x3,8m

Lilla paketet
Samma pris oavsett stomme och snözon
14 900 kr

RITNINGAR

Mellanpaketet
Pris från:
44 900 kr

RITNINGAR

PRECUT-STOMME

Stora Paketet
Pris från:
98 900 kr

RITNINGAR

PRECUT-STOMME

BYGGSATS

En modern digital arbetsprocess medför att det finns utförliga handlingar och presentationsmaterial till varje hus. Tydliga ritningar och omfattande materialbeskrivningar beskriver hur huset ska byggas. Att anlita hantverkare har därför aldrig varit lättare.

Förutom alla de handlingar som ni erhåller när ni köper ritningspaketet från oss finns virtuella 3D-modeller på varje hus att utforska. Ladda ner 3D-modellen och upplev varje hus virtuellt – som på riktigt alltså!

Se demofilm – klicka här » 

Läs mer om hur du utforskar 3D-modellerna (BIMx) på din telefon eller surfplatta

 

Testimonial 1
3D på stomme