KomboAstrid

KomboAstrid

Fritidshuset Astrid tillsammans med attefallshuset LillAstrid blir KomboAstrid. Sammanlagt blir det fem sovrum med det externa gästhuset LillAstrid. Det är ett enplanshus med låg byggnadshöjd. Perfekt att placera på en skogstomt eller en havstomt och då gärna med ett utsiktsläge mot söder eller sydväst. Sovrummen ligger avskilda från kök och allrum som bjuder på stora fönsterpartier. Sittandes i soffan eller vid matbordet kan du se både brasan och utsikten.

Alla funktioner ryms i det lilla fritidshuset som också kan fungera som ett permanenthus då tillgänglighetskraven finns tillgodosedda och energimässigt klarar huset kraven i de flesta klimatzoner.

FAKTA

Stomalternativ: 195/170/145 mm
Byggyta: 100+25 kvm
Boarea: ca 82+20 kvm

Antal sovrum: 3+2


Lilla paketet
Samma pris oavsett stomme och snözon
128 000 kr

RITNINGAR

Mellanpaketet
Pris från:
249 000 kr

RITNINGAR

PRECUT-STOMME

Stora Paketet
Pris från:
498 000 kr

RITNINGAR

PRECUT-STOMME

BYGGSATS

En modern digital arbetsprocess medför att det finns utförliga handlingar och presentationsmaterial till varje hus. Tydliga ritningar och omfattande materialbeskrivningar beskriver hur huset ska byggas. Att anlita hantverkare har därför aldrig varit lättare.

Förutom alla de handlingar som ni erhåller när ni köper ritningspaketet från oss finns virtuella 3D-modeller på varje hus att utforska. Ladda ner 3D-modellen och upplev varje hus virtuellt – som på riktigt alltså!

Se demofilm – klicka här » 

Läs mer om hur du utforskar 3D-modellerna (BIMx) på din telefon eller surfplatta

 

Testimonial 1
3D på stomme