Fritidshus Mikael

Mikael

Mikael är ett väldigt rymligt och öppet fritidshus. Huset har fönsterdörrar från varje rum, varav fyra stycken är pardörrar ut till terassen. Så när det är varmt kan alla dörrar stå öppna! De mer slutna fasaderna med alla små vädringsfönster är tänkt mot norr eller det håll där insynen ska minimeras. Flera små vädringsfönster så att luften kan röra sig igenom hela huset. De små fönstren ger också ljusinsläpp och möjlighet till trevliga utblickar. Köksinredningen har vi redovisat för att passa för enkel matlagning. Alla funktioner ryms såklart och det är fullt möjligt att komplettera med ytterligare en arbetsbänk i vinkel eller ställa ett vackert skåp för porslin mot väggen till hallen. Matbord och stolar kan ju flyttas närmre soffhörnan, det går att möblera till långbord för 10 personer. Det är gott om förvaringsmöjligheter i hall med förvaringsloft och i sovrummen, plats för tvättmaskin och torktumlare samt en kombinerad värmepanna-varmvattenberedare i badrummet. Teknikdelen är planerad i en nisch som gärna kompletteras med ett skjutdörrarsparti i spegelglas. Då kommer badrummet att upplevas ännu större. Pergolan, som vi tycker att alla hus borde ha, kan göras grön med klätterväxter, den kan utökas till hela husets längd, den kan ha skärmväggar av ribbor. Med takribbor, segeltak och tätt tak över olika delar av pergolan så skapas ett spännande och flexibelt uterum framför huset. Och huset upplevs dessutom dubbelt så stort!

FAKTA

Stomalternativ: 195/170/145 mm
Byggyta: 50 kvm
Boarea: 40,6 kvm (170 mm stomme)
Byggnadshöjd: 4,15 m
Nockhöjd: 4,15 m
Storlek (lxbxh):12,8 x 3,9
Taklutning: 15°

Lilla paketet
Samma pris oavsett stomme och snözon
49 000 kr

RITNINGAR

Mellanpaketet
Pris från (120mm)
78 500 kr

RITNINGAR

PRECUT-STOMME

Stora Paketet
Pris:
152 500 kr

RITNINGAR

PRECUT-STOMME

BYGGSATS

En modern digital arbetsprocess medför att det finns utförliga handlingar och presentationsmaterial till varje hus. Tydliga ritningar och omfattande materialbeskrivningar beskriver hur huset ska byggas. Att anlita hantverkare har därför aldrig varit lättare.

Förutom alla de handlingar som ni erhåller när ni köper ritningspaketet från oss finns virtuella 3D-modeller på varje hus att utforska. Ladda ner 3D-modellen och upplev varje hus virtuellt – som på riktigt alltså!

Se demofilm – klicka här » 

Läs mer om hur du utforskar 3D-modellerna (BIMx) på din telefon eller surfplatta

 

Testimonial 1