Attefallshus Signe Vy1

Attefallshus Signe

Signe är ett hus med ett mer traditionellt formspråk med sadeltak. Det passar därför bra i en miljö med äldre bebyggelse, bland  1900 - 1950-talsvillor. Trots ett relativt brant sadeltak på 27° finns det plats för ett loft. Stomme attefallshus Signe finns i två varianter.  145+45 som standard men finns också i en variant med 120 mm isolering. 220mm isolering i tak och 170 mm i golv. Fungerar för användning under vinterhalvåret i södra Sverige. Men om du tänker bygga Signe i Norrland rekommenderar vi att du väljer mer isolering i tak- och golv-bjälklagen.

Signe upplevs och utforskas bäst genom att ladda ner 3D-modellen på din ipad/telefon och där vandra runt inne i Signe. Prissatt mängdlista till Signe finns att ladda ner HÄR

FAKTA

Stomalternativ: 145/120 mm
Boyta: 19,7/20,2 kvm
Byggyta: 25 kvm
Loft: Ja
Takvinkel: 27 grader
Storlek (lxbxh):6,8x3,65x3,8m
Godkänd som komplementbostadshus

Lilla paketet
Samma pris oavsett stomme och snözon
14 900 kr

RITNINGAR

Mellanpaketet
Pris från:
44 900 kr

RITNINGAR

PRECUT-STOMME

Stora Paketet
Pris från:
97 900 kr

RITNINGAR

PRECUT-STOMME

BYGGSATS

En modern digital arbetsprocess medför att det finns utförliga handlingar och presentationsmaterial till varje hus. Tydliga ritningar och omfattande materialbeskrivningar beskriver hur huset ska byggas. Att anlita hantverkare har därför aldrig varit lättare.

Förutom alla de handlingar som ni erhåller när ni köper ritningspaketet från oss finns virtuella 3D-modeller på varje hus att utforska. Ladda ner 3D-modellen och upplev varje hus virtuellt – som på riktigt alltså!

Se demofilm – klicka här » 

Läs mer om hur du utforskar 3D-modellerna (BIMx) på din telefon eller surfplatta

 

Testimonial 1
3D på stomme