Attefallshus Tolla

Tolla

Tolla är en 30-kvadratmetare, en variant på attefallshuset Torbjörn. Tolla har loft med plats för dubbelsäng men också ett separat sovrum/tv-rum med plats för två sängar. Sovloftet är placerat där taket är som högst så att det ska bli så luftigt och rymligt som möjligt. Köksinredningen har vi planerat med en kamin i ena änden av köksbänken så att den skulle kunna vara en vedspis om man vill, och ingå i kökets utrustning för att laga mat på. Då får man värmekälla och spis i ett! Spartrappan som leder upp till loftet övergår i sin förlängning till en sittbänk som löper utmed hela fönsterväggen i kök-allrummet, vilket blir en fast soffa om man inreder den med sittplymåer och ryggkuddar. Här kan du ligga och läsa eller trycka in många kompisar och bjuda dem på god middag.

FAKTA

KOMPLEMENTBOSTADSHUS

Stomalternativ: 170/145/120 mm
Byggyta: 30 kvm
Boarea: 24 kvm + loft 6,9 kvm
Byggnadshöjd: 4 m
Nockhöjd: 4 m
Storlek (lxbxh):8,20 x 3,65
Taklutning: 5°

Lilla paketet
Samma pris oavsett stomme och snözon
18 800 kr

RITNINGAR

Mellanpaketet
Pris från (145mm):
54 000 kr

RITNINGAR

PRECUT-STOMME

Stora Paketet
Pris från (145mm):
116 000 kr

RITNINGAR

PRECUT-STOMME

BYGGSATS

En modern digital arbetsprocess medför att det finns utförliga handlingar och presentationsmaterial till varje hus. Tydliga ritningar och omfattande materialbeskrivningar beskriver hur huset ska byggas. Att anlita hantverkare har därför aldrig varit lättare.

Förutom alla de handlingar som ni erhåller när ni köper ritningspaketet från oss finns virtuella 3D-modeller på varje hus att utforska. Ladda ner 3D-modellen och upplev varje hus virtuellt – som på riktigt alltså!

Se demofilm – klicka här » 

Läs mer om hur du utforskar 3D-modellerna (BIMx) på din telefon eller surfplatta

 

Testimonial 1