Torbjörn Vy4

Attefallshus Torbjörn

Torbjörn ett ljust och uppglasat hus som ger en verklig rymlig och luftig känsla. Att allrummet har stora fönster åt två håll ger känslan av närhet mellan ute och inne. I Torbjörn kan en student rå sig själv – huset rymmer allt man kan tänkas behöva. Litet kök, tvättpelare, förvaringsskåp, badrum med dusch, plats för säng eller bäddsoffa och även plats för ett litet bord som matplats eller arbetsplats. I Torbjörns entré ryms ytterkläder. På loftet är det fönster runt om på två sidor för att ge rymdkänsla även här.

Utomhus under det öppna pergolataket kan man låta klängväxter bilda ett grönt tak eller så fäster man ett segeltak och får enkel solavskärmning.

FAKTA

Stomalternativ: 145/120 mm
Boyta: 19,7/20,2 kvm
Byggyta: 25 kvm
Loft: Ja
Takvinkel: 5 grader
Storlek (lxbxh):6,85x3,65x3,8
Godkänd som komplementbostadshus

Lilla paketet
Samma pris oavsett stomme och snözon
14 900 kr

RITNINGAR

Mellanpaketet
Pris från:
42 500 kr

RITNINGAR

PRECUT-STOMME

Stora Paketet
Pris:
93 900 kr

RITNINGAR

PRECUT-STOMME

BYGGSATS

En modern digital arbetsprocess medför att det finns utförliga handlingar och presentationsmaterial till varje hus. Tydliga ritningar och omfattande materialbeskrivningar beskriver hur huset ska byggas. Att anlita hantverkare har därför aldrig varit lättare.

Förutom alla de handlingar som ni erhåller när ni köper ritningspaketet från oss finns virtuella 3D-modeller på varje hus att utforska. Ladda ner 3D-modellen och upplev varje hus virtuellt – som på riktigt alltså!

Se demofilm – klicka här » 

Läs mer om hur du utforskar 3D-modellerna (BIMx) på din telefon eller surfplatta

 

Testimonial 1
3D på stomme