Fritidshus Ulla-Britta Vy1

Ulla-Britta

Ett modernt fritidshus med sadeltak. Huset är lågt till utformningen och passar in i miljöer med där det råder önskemål att inte skymma grannar men ändå kunna bygga ett hus med stora fönsterpartier med utsikt åt tre väderstreck. Huset rymmer tre sovrum och de social ytorna med allrum och kök kan möbleras på olika sätt. Vår affärsidé är att sälja ritningar av hög kvalitét men vi erbjuder också huspaket, där allt väsentligt byggmaterial ingår. Vi förespråkar transparens, valfrihet och öppenhet kan du ladda ner en materialförteckning till fritidshus Ulla-Britta HÄR.

Ladda ner 3D-modellen (BIMx) och för att virtuellt uppleva och utforska huset antingen på datorn/Ipad/Iphone eller med hjälp av 3D-glasögon.

FAKTA

Stomalternativ: 195/170/145 mm
Byggyta: 94,1 kvm
Boarea: ca 80 kvm (vid 195+45 mm stomme)
Takvinkel: ca 7 grader
Antal sovrum: 3


Lilla paketet
Samma pris oavsett stomme och snözon
124 900 kr

RITNINGAR

Mellanpaketet
Pris från:
198 000 kr

RITNINGAR

PRECUT-STOMME

Stora Paketet
Pris från:
375 500 kr

RITNINGAR

PRECUT-STOMME

BYGGSATS

En modern digital arbetsprocess medför att det finns utförliga handlingar och presentationsmaterial till varje hus. Tydliga ritningar och omfattande materialbeskrivningar beskriver hur huset ska byggas. Att anlita hantverkare har därför aldrig varit lättare.

Förutom alla de handlingar som ni erhåller när ni köper ritningspaketet från oss finns virtuella 3D-modeller på varje hus att utforska. Ladda ner 3D-modellen och upplev varje hus virtuellt – som på riktigt alltså!

Se demofilm – klicka här » 

Läs mer om hur du utforskar 3D-modellerna (BIMx) på din telefon eller surfplatta

 

Testimonial 1
3D på stomme